Kategórie

IMT Smile a Lúčnicu si v závere roka užilo vyše 30 tisíc divákov.

Strhujúci hudobno-tanečný projekt Made in Slovakia si získal v decembri svojím veľkolepým prevedením Košice, Bratislavu i Prahu.

BRATISLAVA 4. januára 2016 (gregi.net)

Kapelu IMT Smile a Umelecký súbor Lúčnica na spoločnom pódiu si prišlo vychutnať zhruba 31 tisíc nadšených divákov. Na ďalších čakajú ešte dve rozlúčkové predstavenia na bratislavskom Zimnom štadióne O. Nepelu.

Po premiérovom úspechu v roku 2014 sa IMT Smile a Lúčnica tešili ešte väčšiemu ošiaľu okolo ich predstavení koncom uplynulého roka. Toto netradičné spojenie folklóru a poprocku si svojím neutíchajúcim záujmom diváci vypýtali hneď niekoľkokrát. S projektom Made in Slovakia tak dvakrát vypredali košickú Steel Arénu, neskôr potešili divákov v Prahe, kde zaznamenali standing ovation sedemtisícového davu v O2 aréne a rok 2015 zavŕšili dvoma beznádejne vypredanými predstaveniami v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

video
play-sharp-fill
01:01

Počas sviatkov načerpali protagonisti Made in Slovakia energiu na posledné dve predstavenia, ktoré sa uskutočnia v Bratislave 9. a 10. januára na Zimnom štadióne O. Nepelu. Diváci tak majú poslednú šancu zhliadnuť túto show na koncertnom pódiu, nakoľko ide o rozlúčkové predstavenia. Potvrdzujú to aj slová lídra IMT Smile a jedného z producentov projektu, Ivana Táslera: „Tých päť predstavení, ktoré sme v decembri odohrali, bolo úžasných. Opäť sme zažili tú neopísateľnú atmosféru a energiu publika. Napriek tomu, že tento projekt nám robí obrovskú radosť, je aj nesmierne náročný a čakajú nás naozaj posledné dve predstavenia. Aj keď tomu mnohí nemôžu uveriť a neustále sa nás ľudia pýtajú, či nepridáme ďalšie. Myslím, že v najlepšom treba skončiť… Aj keď prezradím, že končíme len na koncertných pódiách. Projekt bude ešte chvíľu žiť a máme s ním jeden veľký plán. Verím, že všetko pôjde podľa našich predstáv a čoskoro budem môcť prezradiť viac.“

IMT Smile a Lúčnica sa tak s predstavením Made in Slovakia v réžii Jána Ďurovčíka, s choreografiami umeleckého vedúceho Lúčnice prof. Štefana Nosáľa a hitmi IMT Smile predstavia publiku naposledy 9. a 10. januára v Bratislave. Posledných pár vstupeniek je ešte dostupných v sieti Ticketportal.

Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk

Termíny posledných predstavení:
9.január 2016, 19:00 hod.
- Zimný štadión O. Nepelu, Bratislava
10.január 2016, 19:00 hod.
- Zimný štadión O. Nepelu, Bratislava

www.facebook.com/imtlucnica

LUCNIC A IMT SMILE 2016

Zdroj: Anna Tásler-Onderková, PR manager projektu IMT Smile a Lúčnica